Amazon Quiz Time 29 Jan Answers - Win Fossil Smartwatch - Kwik Deals

Hot Deals

Kwik Deals

Kwikdeals provides best deals and discount coupons to shop online. We bring the best deals to save money of our users. Free money, Free recharge, new app loot/offers. All discount deals from amazon, flipkart,paytm are provided free.

29 Jan 2019

Amazon Quiz Time 29 Jan Answers - Win Fossil Smartwatch

Amazon quiz answer and win JBL flip 4

Amazon quiz time morning is running now on a daily basis but only for 4 hours from 8 AM to 12 PM and a great chance to win huge prizes from Amazon. In today’s Amazon app quiz, Answer 5 simple questions  stand a chance to Win Rs. 500

We Will Update All Amazon Daily Quiz Time Questions & Correct Answers Here. With This You can Clear Quiz Within 5 Seconds and won prizes daily.

How To Play Amazon Quiz Time Daily Quiz?

1, This is Amazon App Only Contest So Download the Amazon app from here: Amazon App



2. Now open Amazon App & Login into your account

3. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Amazon Quiz Time Daily Quiz” Banner

4. Click on the Banner & Quiz will start after clicking “Start” button

5. There are 5 Questions everyday in this Amazon Daily Quiz Time.

6. After giving Right Answers of all the 5 questions you will be selected for lucky draw of Amazon Quiz Time Quiz Winners

7. Few winners Will Selected Daily , So i Urge You to Take Participation In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win Something.

Amazon Quiz Time Daily Answers

Amazon Quiz Time 29 Jan Answers - Win Fossil Smartwatch

Q1.: This actor died in 1984 and also starred in a movie named ‘1984’. Who is he?
Answer: Richard Burton
Q2.: Which famous superhero movie quoted ‘With great power comes great responsibility’?
Answer: Spider-Man
Q3.: If you are spotted eating this in Singapore, you will be fined. What is it?
Answer: Chewing gum
Q4.: A shrimp’s heart is located in it’s head.
Answer: True
Q5.: What is the name of the museum in Croatia where one can find displays such as a memory jar, champagne bottle corks and a positive pregnancy test?
Answer: Museum of broken relationships

Amazon Quiz Time 28 Jan Answers - Win ₹500 As Amazon Pay Balance


Q1.: Who is the first Indian-born actor to be on the cover of the US edition of Vogue magazine?
Answer: Priyanka Chopra
Q2.: What were the soldiers who protected Roman emperors called?
Answer: Praetorian Guard
Q3.: Which country considers the Unicorn their national animal?
Answer: Scotland
Q4.: Sachin Tendulkar fielded for Pakistan once
Answer: True
Q5.: At least one native species of ant is found on every continent, except?
Answer: Antarctica

Amazon Quiz Time 26 Jan Answers - Win ₹26000 As Amazon Pay Balance

Question 1 :- Under British rule, Delhi only became the capital of India in 1911. Which city was India’s capital before this?
Answer:- Calcutta (Kolkata)

Question 2:- The ‘National Institution for Transforming India’ is a policy think tank of the Government of India, established with the aim to achieve sustainable development goals. By which other name is it know ?
Answer:- NIti Ayog

Question 3 The first passenger train in India ran between Bombay (Mumbai) and _____ in 1853. Fill in the blanks
Answer :- Thane

Question 4:- The Constitution of India is the longest written constitution of any sovereign country in the world. As of 2019, how many articles does it have ?
Answer:- 449

Question 5 :- In a historic accord, this year’s Republic Day parade has an all-women contingent marching at Rajpath. Which army unit do they belong to ?
Answer :- Assam Rifles


Amazon Quiz Time 25 Jan Answers - Win Rs. 10000

1) In the Lion King, ‘Rafiki’ is the name of which character?
The monkey

2) Polysomnography is a type of study concerning which human activity?
Sleeping

3) Which country considers the Unicorn their national animal?
Scotland

4) Lemurs are native to only one country on the planet. Which country is it?
Madagascar

5) In which year was the first hard disk with a gigabyte of space released?
1980


Amazon Quiz Time 15 Jan Answers - Win Sony Alpha DSLR


amazon-quiz-answers-15-january-win-sony-alpha-dslr-camera


In a car, what does ABS stand for?
Anti-lock Braking System

Rumtek monastery is located in __________.
Sikkim

Which of these books got author Jhumpa Lahiri the Pulitzer prize?
Interpreter of Maladies

Michael D. Higgins is the president of
Ireland

Which sport are Narain Karthikeyan and Karun Chandhok associated with
Formula One racing


Amazon Quiz Time 14 Jan Answers - Win Rs.1000

1. What kind of weapon is a falchion?
A. Sword
2. A ‘sonnet’ is a poem in a specific form which originated in Italy. How many lines does a sonnet typically have?
A. 14
3. AR Rahman won a Grammy award for which album?
A. Slumdog Millionaire
4. In 1927, who launched the ‘Mahad Satyagraha’?
A. Dr. B. R. Ambedhkar
5. The Anglo-Zanzibar War between the United Kingdom and the Zanzibar Sultanate was the shortest recorded war in history. How long did it last?
A. 38-45 min


Amazon Quiz Time 13 Jan Answers - Win Blackberry Key Note


blackberry-key-2-amazon-quiz-answers



Q1. British women over the age of 30 who met minimum property qualifications could do what from Feb 1918 ?
Answer:- Vote
Q2. Which famous scientist wrote the book ’A Brief History of Time ?
Answer:- Stephen Hawking
Q3. As of 1st January 2019, which of these countries has officially quit the UNESCO?
Answer:- USA
Q4:- Which element is represented by the chemical symbol Fe?
Answer:- Iron
Q.5 Which of these is an initiative recently launched by ISRO to engage students with space science activities
Answer :- Samwad

Amazon Quiz Time 12 Jan Answers - Win Yamaha Acoustic Guitar

In which country would you find Easter Island, most famous for its nearly 1,000 extant monumental statues, called moai?
Chile

Which is the least populated country in the world?
Vatican City

Which large, freshwater lake is known for alleged sightings of the cryptozoological monster ‘Nessie’?
Loch Ness, Scotland

Which of these is an annual fair in Rajasthan, known for its camel trading event?
Pushkar Mela

What currency does Ukraine use?
Hryvnia


Amazon Quiz Time 11 Jan Answers - Win Rs. 10000


Amazon Quiz Time 11 Jan Answers - Win Rs. 10000

1. In August 1962, Jamaica declared independance from which country?
Answer – United Kingdom
2. In 1819, Sir Thomas Stamford Raffles founded which colonial state?
Answer – Singapore
3. What is the national flower of India?
Answer – Lotus
4. Lemurs are native to only one country on the planet. Which country is it?
Answer – Madagascar
5. Polysomnography is a type of study concerning which human activity?
Answer – Sleeping

Amazon Quiz Time 10 Jan Answers - Win Sony Home Theater


1. A coup in Libya in 1969, brought which dictator to power?
Answer- Muammar Gaddafi
2. What was the name of the ship Christopher Columbus sailed from Spain to the ‘New World’ in 1492?
Answer – Santa Maria
3. In hospitals, Nephrology departments generally treat medical issues related to which organs of the body?
Answer – Kidneys
4. Where in the human body is the femur located?
Answer – Leg
5. What food makes up a majority of the giant panda’s diet?
Answer – Bamboo

Amazon Quiz Time 9 Jan Answers - Win Vivo V11 Pro

amazon-quiz-9-january-answers-win-vivo-v11-pro


1. What is the national animal of India?
Answer – Tiger
2. Which would weigh more – 1 cubic foot of gold or silver?
Answer – Gold
3. Turtles are classified as reptiles. True or false?
Answer – True
4. A male swan is known as a cob, a baby swan is known as a cygnet. What is a female swan called?
Answer – pen
5. What is the hardest naturally occurring substance in the world?
Answer – Diamond


Amazon Quiz Time 8 Jan Answers - Win Rs.5000


amazon-quiz-8-january-win-5000


1. Coco, Cars and Inside Out are all films produced by which animation film company?

Pixar

2. Which is the world’s largest land carnivore?

Earth

3. In the Marvel Universe, who is the Scarlet Witch’s twin brother?

Quicksilver

4. Which is the world’s largest land carnivore?

Polar Bear

5. Who recently took charge as the first Chief Justice of Telangana High Court?

T B Radhakrishanan


Amazon Quiz Time 7 Jan Answers - Win Amazon Fire TV Stick


amazon-fire-tv-stick-quiz-answers


1. What is the national tree of India?
Answer – Banyan Tree
2. Which continent is home to the largest non-polar ice cap in the world?
Answer – North America
3. According to the old English proverb, what is ‘in the eye of the beholder’?
Answer – Beauty
4. Theravada and Mahayana are branches of which major world religion?
Answer – Buddhism
5. Who composed the score for the 1994 musical ‘The Lion King’?

Answer – Hans Zimmer

Amazon Quiz Time 6 Jan Answers - Win OnePlus 6T

Q1. Which one of these figure from Greek Mythology causes people to turn to stone?
Answer. Medusa

Q2. Launched in October 2008, Chandrayaan-1 was India’s first lunar probe.
Answer. True

Q3. Indian Railways has recently developed which AI-powered robot to check for faults in trains?
Answer. USTAAD

Q4. Which Indian scientist won the Nobel prize for Physics in 1930 for pioneering work on scattering of light?
Answer. Chandrasekhara Venkata Raman

Q5. The book ‘281 and Beyond’ is an autobiography of which Indian cricketer?

Answer. VVS Laxman

Amazon Quiz Time 5 Jan Answers - Win Bose wireless headphones

Q1: Where were the first Winter Olympics held?

Ans: France
Q2: Jetsun Pema became the Queen of which Asian kingdom following her marriage on October 13, 2011?
Ans: Bhutan
Q3: Which is the least populated country in the world?
Ans: Vatican City
Q4: The longest wrestling match in Olympic history was played in the 1912 Summer Olympics. How long did it last?
Answer: 11 hours 40 minutes
Q5: ‘Claque’ is ___.

Answer: A group of people hired to applaud at a performance

Amazon Quiz Time 4 Jan Answers - Win Rs.25000

Q1: The unique Chapparam (Chariot) festival 2018 recently commenced in which of the following states?
Ans: Tamil Nadu
Q2: The study of fossils to determine organisms’ evolution and their interaction with each other is called?
Ans: Paleontology
Q3: Khantumm bamboo dance is the folk dance of which state?
Ans: Mizoram
Q4: What is the name of the organization that serves as the governing body of the Olympics?
Answer: IOC
Q5: Les Demoiselles d’Avignon, Weeping Woman and Guernica are famous paintings by which modern artist?

Answer: Pablo Picasso

Amazon Quiz Time 3 Jan Answers - Win Honor Band 4

Q1.: What is the name of the network of highways that connects the four major cities of India – Chennai, Kolkata, Delhi and Mumbai?
Answer: The Golden Quadrilateral

Q2.: Who was the first Indian movie star to be featured on the cover of Time Magazine?
Answer: Parveen Babi

Q3.: What of these Marvel super villains was created when the character accidentally exposed himself to a concentrated burst of gamma rays?
Answer: Abomination

Q4.: An Olympic gold medal is made mostly of which of these metals?
Answer: Silver

Q5.: Which planet in our solar system has the shortest day?
Answer: Jupiter


Amazon Quiz Time 2nd January Answers - Win OPPO R17 Pro

Q1. Which nation’s athletes traditionally enter last in the Parade of Nations at the opening ceremony of the Olympics?
Answer. The host nation

Q2. What is the the official residence of the Pope?
Answer. Apostolic Palace

Q3. What is the largest living bird by wingspan?
Answer. The Wandering Albatross

Q4. Which state recently organized the 3rd Dwijing Festival 2018?
Answer. Assam

Q5. Oscar Swahn holds the record for being the oldest Olympic medalist. How old was he when he won and made this record?
Answer. 72

Amazon Quiz Time 1st Jan 2019 Answers - Win Bose Speaker System

Q1. Which of these famous painting by Leonardo Da vinci is also known by as La Gioconda
Ans: The mona lisa

Q2: Which of these popular legends is associated with why the olympics Marathon is 26 Miles and 385 Yards long
Ans: The Greek messenger Pheiddipides died after running that distance

Q3: Travelling from one pole to another which of these animals undertakes the worls longest migration each year
Ans: Arctic tern

Q4: Which was named as the word of the year 2018 by oxford dictionaries
Answer: toxic

Q5: Who organized the Opening ceremonies for the 1960 winter Olympics
Answer: Walt disney

Amazon Quiz Time 31 December Answers - Win ₹10000 Pay Balance 

Q1. Which is the only sea in the world without any coasts?
Answer. Sargasso Sea

Q2. Along with Spain and France, which is the only other country to have both Atlantic and Mediterranean coastlines?Answer. Morocco

Q3. Which of the following superheroes was NOT a founding member of the X-Men?
Answer. Wolverine

Q4. If you were a cartographer, what would you be studying?
Answer. Maps

Q5. Which mountain peak is farthest from the center of the Earth?
Answer. Mount Chimborazo

Amazon Quiz Time 30 December Answers - Win Huawei Mate 20 Pro 

Q1: Which dinosaur's name translates to 'fast thief' or 'swift seizer'?

Ans: Velociraptor

Q2: Who directed the film Bandit Queen?

Ans: Shekhar Kapur

Q3: In the Marvel universe, who is Scarlet Witch's twin brother?

Ans: Quicksilver

Q4: In which year was the first ever Filmfare Award show held?

Answer: 1954

Q5: Which famous comic book character shares his name with a city in Turkey?

Answer:  Batman

Amazon Quiz Time Answers 29th December - Win Sony Portable Party System 

Q1. Which was the first Indian movie that was submitted for an Oscar?
Answer. Mother India, *

Q2. Which country boycotted the 1980 Olympics?
Answer. *USA


Q3. What newspaper does Peter Parker work for?
Answer. The Daily Bugle

Q4. Who was the first Indian to win an Oscar?
Answer. Bhanu Athaiya

Q5. Featuring over 70 songs, which of these bollywood films holds the record for the highest number of songs?
Answer. Indrasabha


Amazon Win Armani Watch  Quiz Answers – 28 December

Q1. Which element was discovered on the Sun before it was discovered on Earth?
Answer. Helium

Q2. In which country is Mount Vesuvius located?

Answer. Italy

Q3. In 305 BC, which Maurya ruler defeated Alaxander’s general Seleucus Nicator?

Answer. Chandragupta Maurya

Q4. The Portsmouth college in UK offers a course to its students in which of these languages?
Answer. Hinglish

Q5. Which team won the 2018 FIFA Club World Cup?

Answer. Real Madrid


Amazon Win Rs.100 ( 500 winners)  Quiz Answers – 27 December

1. Which Asian country has Kuala Lumpur as its capital?
Malaysia

2.Which is the most densely populated country in the world?
Monaco

3.T’Challa, the king of Wakanda, is the alter ego of which superhero?
Black Panther

4.Which of these Indian musical instruments is NOT a sting instrument?
Chengila

5.Where were the first Winter Olympics held?

France

Amazon Win Honor 8C Smartphone Quiz Answers – 26 December

1. What razor-thin country accounts for more than half of the western coastline of South America?
Chile

2. What is the hardest substance in the human body?
Enamel

3.Kalia the Crow, Suppandi and Shikari Shambhu belong to which comic book?
Tinkle

4.Which is the only continent that occupies all four hemispheres?
Africa

5.The first iron-cased rockets in the world were successfully developed and deployed for military use by _________. Fill in the blanks.

Hyder Ali and Tipu Sultan, Kingdom of Mysore

Amazon Win Canon DSLR Camera Quiz Answers – 25 December

1. Which of these insects is known to have 12,000 eyes?
Monarch butterfly

2.Who founded the Vijayanagara Empire that reigned over South India in the 13th century?
Harihara I

3.In Japanese, what is the word for goodbye?
Sayonara

4.What does a manometer measure?
Pressure

5.Which ocean is home to over 75% of the world’s volcanoes?

Pacific

Amazon Win Rs.5000 Quiz Answers – 24 December

1. Which of these brands derives its name from the Greek goddess of victory?
Nike

2.Who developed the theory of evolution in the famous book ‘On the Origin of Species’?
Charles Darwin

3.Which country has more natural lakes than the rest of the world combined?
Canada

4.Abraham Lincoln was also an accomplished wrestler, and was honored later by the ‘National Wrestling Hall of Fame’.
True

5.Which of these countries was the largest producer of sugar in the year 2018?

Brazil

Amazon Win Oppo R17 Pro Quiz Answers – 23 December

1. Which European country is home to the famous city of Transylvania?
Romania

2.Olympus Mons is the largest mountain in our solar system, and is about three times higher than Mt. Everest. On which planet would you find it?
Mars

3.Which of these mammals lays eggs
Echidna

4.Which of these cities is located on two continents?
Istanbul

5.In which year was Mahatma Gandhi nominated for the Nobel Prize for the first time?

1937

Amazon Win Apple MacBook Air Quiz Answers – 22 December

1. Who wrote the famous book of fables known as the Panchatantra?
Vishnu Sharma

2.What is the Roman name of Hecate, the Greek goddess of witchcraft, magic and ghosts?
Trivia

3.Angel Falls is the world’s highest waterfall that starts at a height of 3230 feet and fall uninterrupted for a height of 2647 feet. Which country is this majestic waterfall located in?
Venezuela

4.Started in 1780, what was the name of India’s first English newspaper?
The Bengal gazette

5.Which is the hottest planet in our solar system?

Venus

Amazon Bose Speaker System Quiz Answers – 21st December

1.On average, how long does it take light to travel from the sun to the earth?

Answer – 8 Minutes 20 Seconds

2. In physics, what is the term for a ‘nuclear reaction in which nuclei combine to form more massive nuclei’?

Answer – Fusion

3. What is the name of the deepest point in the ocean?

Answer – Mariana Trench

4. On which day in history did Mahatma Gandhi embark on the famous Dandi March?

Answer – March 12, 1930

5. What is the name of the world’s largest active volcano?


Answer – Maua loa


Amazon Huawei win Rs.10000 pay balance Quiz Answer – 20th December

1. 15 August 2015 marked the 40th anniversary of which Indian film?
Sholay

2.Entomology is the name of what field of study?
Insects

3.Kisan Ghat in Delhi is the memorial ground of which famous leader?
Chaudhary Charan Singh

4.What is the name of India’s first indigenously built submarine?
INS SHALKI

5.Who among these is the chief legal advisor to the Government of India, and is the primary lawyer for GOI in the Supreme Court?

Attorney General

Amazon Huawei Mate20 Pro Quiz Answer – 19th December

1. The Ozone Layer protects us from what kind of harmful radiation?

Answer : Ultraviolet Radiation.

2. In 2008, who became the first Indian actor to receive the prestigious Malaysian title, ‘Datuk’?

Answer : Shah Rukh Khan.

3. Thomson seedless, Bangalore Blue, Anab-e-Shahi are the varieties of which fruit in India?

Answer :Grapes.

4. Which leader did Mahatma Gandhi call the ‘Prince among Patriots’?

Answer : Netaji Subhash Chandra Bose.

5. Who was first female to become the governor of an Indian state?

Answer : Sarojini Naidu.


Amazon Fossil Smartwatch Quiz Answer – 18th December

Q1. By what name is K’ung Fu-tzu better known to the Western world?

Answer: Confucius

Q2. Introduced in 1796, which was the first successful vaccine developed in history?

Answer: smallpox

Q3. With which dance form would you associate the famous dancers Rukmini Devi Arundale and Yamini Krishnamurthy?

Answer: Bharatanatyam

Q4. In cricket, what do you call a run taken when the ball passes the batsman without touching his bat or body?

Answer: Bye

Q5. Which of these herbs, used extensively in Indian cuisine, is referred to as ‘dhania’ in Hindi?

Answer: coriander

Amazon OnePlus 6T Quiz Contest Answers 17th December [8:00am To 12pm]

Answer and Win OnePlus 6T Smartphone


Q1. Former top ranking pro golfer Vijay Singh is from which country?

Answer : Fiji

Q2. In India, what is the function of the train known as the Lifeline Express?
Answer :  Hospital

Q3. Which of these countries was NOT a Soviet Republic in USSR?
Answer :  Serbia

Q4. In which language was the classic work of Leo Tolstoy, ‘War and Peace’ originally written in?
Answer :   Russian

Q5. In which year did India join the United Nations?

Answer : 1945

Amazon Pay Quiz Contest Answers 16th December Answer and Win Rs 50000 Pay Balance

Q1. Which Indi-pop singer’s former name was ‘Sujata’, and is known for her hit pop song ‘Made in India’?
Answer : Alisha Chinoy

Q2. Which of these big cat species is known to have a tuft or a bunch of hair at the end of their tail?
Answer :  lions 

Q3. In geometry, which figure gets its name from the Greek word for ‘table’?
Answer :  trapezium

Q4. In which ocean is the island of Madagascar located?
Answer :   Indian Ocean

Q5. The name of which city comes from two words meaning ‘market for areca nut’ in the local language?

Answer : Guwahati


All Answers Of Amazon Sony Portable Party System Quiz Time of 15th December

1. What is a fathometer used to measure?

Answer – Ocean Depth

2. Where in the human body is the stapedius muscle situated?

Answer – Ears

3. Which of these Raj Kapoor starrers was also released overseas as ‘The Vagabond’?

Answer – Awara

4. If you were a cartographer, what would you be studying?

Answer – Maps

5. In which city can you find the mausoleum of Mughal Empress Arjumand Banu Begum?


Answer – Agra

Amazon Quiz Time Answers 14th December - Win Amazon Echo Sub

Q1. M.K. Gandhi lived in a farm in South Africa named after a famous Russian novelist. Name the author.
Answer : Leo Tolstoy

Q2. Which of these elements is NOT named after a scientist?
Answer :  ruthenium

Q3. The archeological remains of which institution is found in the vicinity of a town called ‘Bihar Sharif’ in the eastern part of India?
Answer :  Nalanda University

Q4. One of the oldest sanctuaries in India is the Garampani Sanctuary. Which state is it located in?
Answer :   Assam

Q5. _____ is a philosophical perspective that views the universe and everything in it as a kind of machine made up of connected but distinct parts?

Answer : mechanism

Amazon Quiz Contest Answers 13th December - Answer and Win Rs 10000 Pay Balance

Q1. In which country is Mount Vesuvius located?
Answer : Italy

Q2. What temperature is the same in both Celsius and Fahrenheit scales?
Answer :  -40

Q3. Which of these antagonist characters was created by novelist J.K. Rowling?
Answer :  Lord Voldemort

Q4. What was the real name of Pope John Paul II?
Answer :   Karol J√≥zef Wojtyla

Q5. Yakshagana’ is a traditional theatre form originating from which Indian state?

Answer : Karnataka

All Answers Of Amazon Oppo f9 Pro Quiz Time of 12th December

1. Which is the largest internal organ in the human body?

Answer: Liver

Q2. Adele performed the theme song to which James Bond film?

Answer: Skyfall

Q3. Which of these did Alfred Nobel invent?

Answer: Dynamite

Q4. Which country hosted the Summer Olympics in 2016?

Answer: Brazil

Q5. Apart from Venus, which planet rotates from east to west?


Answer: Uranus

All Answers Of Amazon Apple Smart Watch Quiz Time of 11th December

1. Castella, Tres Leches, Brigadeiro, and Oliebollen are all names of ___?

Answer: Desserts

2. _______ is the fear of going to bed. Fill in the blanks.

Answer: Clinophobia

3. What is the currency of Sweden?

Answer: Krona

4. Cyril Ramaphosa, who is expected to be the chief guest at the 2019 Republic Day of India is President of which African country?

Answer: South Africa

5. Which country recently announced plans to become the world’s first country to make its public transportation free for everyone by 2019?

Answer: Luxembourg

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time of 10th December

1. In the 2019 ‘live action’ remake of the famous 1994 animated movie ‘Lion King’, which actor will be reprising his original role as Mufasa?

Answer – James Earl Jones

2. What was the term used to refer to British women who fought for women’s right to vote in the early 20th century?

Answer – Suffragettes

3. Which is the only bird that is able to fly backwards?

Answer – HummingBird

4. India’s longest rail-road bridge ‘Bogibeel Bridge’ is built over which of the following rivers?

Answer – Brahmaputra

5. n which European city would you find the famous Blue Domed Church?

Answer – Santorini, Greece



All Answers Of Amazon Iphone Xs Time of 9th December

1. What is the name of the first historically confirmed female pharaoh of ancient Egypt?

Answer – Sobekneferu

2. Which of these species is the world’s largest living primate?

Answer – Gorilla

3. What is the hard white material that makes up an elephant’s tusk called?

Answer – Ivory

4. What is the world’s largest venomous snake?

Answer – King Cobra

5. The point on earth farthest from the earth’s center, or closest to the moon falls in which country?

Answer – Ecuador


All Answers Of Amazon Pay Quiz Time of 8th December to Win Rs.500

1. The collective noun for a group of kittens is a ‘_____ of kittens’. Fill in the blanks.

Answer – Kindle

2. Which country was formerly called Ceylon?

Answer – Sri Lanka

3. Panthera Tigris is the scientific name for which well known animal?

Answer – Tiger

4. In the popular TV show ‘The Simpsons’, what is the name of the beer that is served in the town of Springfield?

Answer – Duff

5. Considered to be the oldest neutral country, which country has not fought in any wars since 1814?


Answer – Sweden

All Answers Of Amazon Armani Watch Quiz Time of 7th December

1. Which nation was the first to give women the right to vote?

Answer – New Zealand

2.Paul Michael Levesque is the real name of which famous pro-wrestler?

Answer – Triple H

3. Which ancient empire was ruled by Xerxes the Great in the fifth century BC?

Answer – The Persian Empire

4. Which northern animal is known as the Gulo Gulo in Latin?

Answer – Wolverine

5. Which continent has the fewest flowering plants?


Answer – Antartica

All Answers Of Amazon OnePlus 6T Quiz Time of 6th December

1. Which of these birds is known for laying its eggs in the nests of other birds?

Answer – Cuckoo

2. Which is the world’s largest living fish?

Answer – Whale Shark

3. ‘Anura’ is the scientific name for which animal?

Answer – Frog

4. Which animal has the highest blood pressure in the world?

Answer – Giraffe

5. Which mountain peak is farthest from the center of the Earth?


Answer – Mount Chimborazo


Amazon Quiz 5 December Answers Today – Win Rs. 5000

1. Historically, did a Grand Slam event ever have to stop play due to extreme heat?
Answer: Yes


2. Which member of the cat family is the only one that cannot retract its claws?
Answer: Cheetah


3. Which country is home to the world’s largest number of wild tigers?
Answer: India


4. Which famous comic book character shares his name with a city in Turkey?
Answer: Batman


5. Which animal features in the official logo of the World Wildlife Fund?

Answer: The Giant Panda


Amazon Quiz 4 December Answers Today – Win Saregama Carvaan


Q1.: The collective noun for a group of giraffes is a ‘___ of giraffes’. Fill in the blanks.
Answer: Tower

Q2.: Wolverine, also known as Gulo gulo is the member of which animal family?
Answer: Weasel

Q3.: Churchill, Sherman and Panzer and the names of ____?
Answer: Military tanks

Q4.: Which of these can a horse NOT do?
Answer: Vomit

Q5.: ___ was the name of the network of computers which is said to have formed the technical foundations for the Internet. Fill in the blanks.

Answer: ARPANET


Amazon Quiz Time Answers for 3 December - Win Rs. 10000 Amazon pay balance 

1. Which is the largest subspecies of the Tiger?

Answer : The Siberian Tiger.

2. Which female character from Greek mythology brought evil into the world when her curiosity compelled her to open a magical box?

Answer : Pandora.

3. Which of these crawly creature is said to have the highest number of legs – which can go up to 200 pairs?

Answer : Millipede.

4. In physics, what is the term for a ‘nuclear reaction in which nuclei combine to form more massive nuclei’?

Answer : Fusion.

5. A crocodile cannot stick out its tongue.


Answer : True.

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time Samsung Galaxy Note 9 for 2 December

1. The offspring of a zebra and a donkey is called a __. Fill in the blanks.

Answer – Zeedonk

2. The Koala bear’s diet mainly consists of eating __. Fill in the blanks.

Answer – Eucalyptus Leaves

3. The Koala bear’s diet mainly consists of eating __. Fill in the blanks.

Answer – True

4. What is the main component used in the manufacture of glass?

Answer – Sand

5. How many fights did Muhammad Ali lose in his professional boxing career?

Answer – 5

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time for 1st December

1. What is the name of the world’s largest lizard?

Answer – Komodo Dragon

2. What is the name of the first pyramid ever built in Ancient Egypt?

Answer – The Step Pyramid of Djoser

3. Which is the smallest and shallowest ocean in the world?

Answer – The Arctic Ocean

4. Which famous pop singer’s real name is Stefani Joanne Angelina Germanotta?

Answer – Lady Gaga

5. Which of these marine mammals is the largest of the dolphin family?


Answer – Killer Whale

All Answers Of Amazon Seagate 5TB hard disk Quiz Time 30th November

Q1) Which of these is NOT considered to be a ‘macro-nutrient’?

Answer – Vitamins

Q2) ‘Fugdi’ is a folk dance, performed by women dancers forming circles or rows. Which state/region does it come from?

Answer – Goa / Konkan

Q3) The State Bank of India was previously known as ______

Answer – Imperial Bank of india

Q4) What is the national sport of Bangladesh?

Answer – Kabaddi

Q5) National Milk Day is celebrated in India each year on Verghese Kurien’s birthday. When was this recently celebrated?


Answer – 26 November


All Answers Of Amazon Fossil watch Quiz Time 29th November

1. How many strings does a cello typically have?

Answer – 4

2. In Japanese, what is the word for ‘goodbye’?

Answer – Sayonara

3. In which country would you find Bran Castle – also commonly known as ‘Dracula’s Castle’?

Answer – Romania

4. Who invented the World Wide Web (WWW)?

Answer – Tim Berners – Lee

5. Which Indian sportswoman has been named captain of the Indian team for the upcoming ICC Women’s World Twenty20 XI?

Answer – HarmanPreet Kaur



Amazon  Oppo F9 Pro Quiz Answers – 28th November 2018

1. 1st December 1963, Nagaland became the ___ state of India

Answer – 16th

2. Rial is the official currency of __. Fill in the blanks.

Answer – Iran

3. Originating in the Tibetan plateau near Lake Mansarovar, which river flows through Ladakh?

Answer – Indus

4. Wellington is the capital of which country?

Answer – New Zealand

5. Copenhagen is the capital of which country?

Answer – Denmark


Now You Are Eligible To Win Free  Oppo F9 Pro On This Amazon  Oppo F9 Pro Quiz

Amazon quiz answer and win JBL flip 4 ( 27/11/2018)

Download the Amazon app from here: Amazon App



1. What famous comic book character is called the ‘Merc with a mouth’ because of his tendency to joke constantly?

Answer : Deadpool.



2. If you hit a cotton ball and a golf ball with a golf club applying the same force, which would accelerate the most?

Answer : The Cotton Ball Because It Has Less Mass.



3. Which bank recently launched India’s first interactive credit card with buttons?

Answer : Induslnd Bank.



4. In terms of area, which one is larger – India or Brazil?

Answer : Brazil.



5. What currency does Ukraine use?

Answer : Hryvnia.

Amazon quize answer and win JBL flip 4 

After answering all 5 questions correctly, you will get a Congratulations message that you have been entered into a lucky draw. Now keep your fingers crossed and wait for the results to be announced.

Terms and conditions :


  • This Contest will commence on 26th November 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a Philips Air Fryer (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  • Results on 30th December


This post is labelled under Amazon Quiz Time , Amazon Daily Quiz Time , Amazon Daily Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Answers , Amazon Today’s Quiz Answers

No comments:

Post a Comment